Online tananyag

Az évek során online tananyagot fejlesztettünk ki oktatóink segítségével izometriás csőszerelők számára, melynek segítségével otthonról is el tudják sajátítani a képzés anyagát. Kiemelnénk, hogy ez nem csupán egy “száraz” tananyag, hanem inkább e-learning kurzus, vagyis majdnem olyan, mintha egy tanfolyamon venne részt a jelentkező.

A tananyagban modulokra bontottuk a képzés anyagát, melyekben videók, rövid leírások, képek és tervek szerepelnek. Az egyes modulokban tesztek és feladatok segítségével lehet az elsajátított tudást letesztelni. A teszteket természetesen automatikusan értékeli a program és többször is megoldhatóak.

A tananyagot úgy állítottuk össze, hogy teljesíthető legyen:

  • lassabb ütemben – 20 hét alatt átlagosan napi fél órás foglalkozással vagy
  • intenzívebb tanulással – 10 hét alatt átlagosan napi egy órás időráfordítással.

Külön odafigyeltük az élményszerű tanulásra, mely napi gyakorlatunk során kiderült, hogy rendkívül fontos a motiváció megtartásában. Ezt színes, egyszerűen érthető fogalmazással, sok különböző típusú gyakorló feladattal érjük el. Büszkék vagyunk arra, hogy oktatásaink során nagyon kicsi a lemorzsolódás.

Az oktatási anyagot folyamatosan frissítjük, fejlesztjük. Itt megragadjuk az alkalmat, hogy köszönetet mondjuk sikeresen elhelyezkedett végzett hallgatóinknak nagyon hasznos beszámolóikért és a velünk kapcsolatban álló cégeknek a segítségükért!

Természetesen a tanfolyam vizsgával zárul, melyet lehetőség van szintén online felületen megírni. A vizsga hossza 3 óra, kiterjed elméleti csőszerelési, tervolvasási, izometriás rajzértelmezési kérdésekre. Hasonlatos ahhoz, amit külföldi csőszerelő cégek interjúban szoktak megíratni, de annál kissé bővebb. A vizsga nyelve magyar, de helyenként tartalmaz idegen nyelvű jelöléseket, rövidítéseket (ezekkel a tananyagban szintén lehet találkozni).

Sikeres vizsgát követően szakmai tanúsítványt bocsátunk ki több nyelven.

Ha valakinek gondot okozna a számítógépen való tanulás, például első lépések megtétele vagy közben kérdések merülnek fel, lehetőség van ingyenes személyes konzultációra is budapesti oktatótermünkben.

JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA:

Az online tanfolyamra a jelentkezési lap kitöltésével tudsz jelentkezni. Ha telefonon vagy személyesen jelentkeznél, mindenképpen említsd, hogy az online tanfolyamra szeretnél járni!

Az online kurzus ára 180.000 Ft.
Ha szeretnél vizsgázni, akkor ehhez hozzájön a vizsgadíj, mely 10.000 Ft. Ez tartalmazza a szakmai tanúsítvány kibocsátásának díját is.

A jelentkezési lap kitöltése után banki átutalással, bankfióki befizetéssel és személyesen készpénzzel tudod rendezni a tanfolyam árát. Ezután elküldjük Neked a bejelentkezési adatokat. A kurzus hétről hétre fogja megjeleníteni a tananyagot.

Online tantermünket itt találod – itt tudsz majd bejelentkezni és itt fogod tudni a kurzust végezni.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!