Referenciák

Miért tanulj nálunk csőszerelést?

Cégünk a csőszerelők oktatását 5 éve végzi egy másik oktatási intézménnyel közösen, ebből 4 éve önállóan. Ezalatt nagyságrendileg 100 hallgató vizsgázott le sikeresen.

Oktatásaink kiscsoportosak, mely sokkal hatékonyabb forma – főként gyakorlatiasabb szakmák oktatása során. Büszkék vagyunk rá, hogy nem jellemző oktatásainkra a hiányzás, az oktatások alatt sok lehetőség van konzultációra, tanáraink a későbbiek folyamán is kérdezhetőek, nem csak az oktatás alatt.

Szinte kezdetektől akkreditáltuk a tanfolyamot, így az általunk kiadott szakmai tanúsítvány államilag elfogadott. Mivel EU tagok vagyunk, így ami Magyarországon elfogadott az elviekben más tagországok számára is elfogadott.

Állásinterjúk lebonyolításában is többször segítettünk. Tudunk elméleti és gyakorlati interjúztatást is vállalni önállóan is vagy ha arra van igény, oktatótermünket és/vagy gyakorlati műhelyünket is rendelkezésre bocsátjuk.

Tananyagunk összetett és részletes, az évek során sokat foglalkoztunk a fejlesztéssel, 2014-ben pedig új felületre költöztettük. Ennek köszönhetően jobban átláthatóbb, egyszerűbben elérhető és interaktív feladatok megoldására is lehetőség van. A tesztjeinket folyamatosan bővítjük, fejlesztjük.

Odafigyelünk arra, hogy végzett hallgatóink a munkaerőpiacon is érvényesülni tudjanak. Vizsgát követően tartunk egy rövid álláskeresési technikák előadást, melynek során megmutatjuk, hogyan tudsz akkor is állást szerezni, ha nincsenek jó kapcsolataid.

Természetesen nem tudjuk garantálni, hogy iszonyú sok pénzt fogsz keresni, amint elvégezted a tanfolyamot. Már az oktatáson szükség van arra, hogy motivált és szorgalmas légy – főként ha még nincs fémipari tapasztalatod – hiszen az órák száma nem túl magas. Ezen kívül az oktatást követően is kitartónak kell lenni. Ha viszont megvan benned az elhatározás és a kellő szorgalom, akkor mi színvonalasan biztosítjuk a hátteret, hogy végül sikeres légy a szakmában!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!